Opleidingen

Opleidingen

Op Werenfridus kun je kiezen uit havo, atheneum en gymnasium. Het is helemaal aan jou om te bepalen of je dit in het Nederlands of tweetalig wilt doen. Zeker als je nieuwsgierig bent naar de wereld om je heen, je daar veel van wilt weten en je houdt van een uitdaging, dan ben je op Werenfridus op de juiste plek.

Richtingen

Je kunt bij ons op school kiezen voor de richtingen havo, atheneum en gymnasium. We bieden deze richtingen aan in het Nederlands, of tweetalig. Je krijgt dan een deel van je vakken in het Engels. Naast boeken werk je ook op de iPad, waardoor je onder andere kritisch leert omgaan met de informatie die je vindt op het internet.

Je leert hier op school zelfstandig werken, actief meedoen in de lessen en samenwerken met medeleerlingen. Daarin word je goed begeleid. Je mentor staat altijd voor je klaar en helpt je bijvoorbeeld ook bij het maken van je profielkeuze en bij het kiezen van een vervolgopleiding, samen met de decaan.

Plus Programma

Als het gewone onderwijsprogramma voor jou niet voldoende is en je meer uitdaging aankan én wilt aangaan, kun je solliciteren naar het Plus Programma. Hiermee krijgen gemotiveerde leerlingen allerlei mogelijkheden om zich te verrijken en te verbreden, of juist te versnellen.

Zo kan je als havo-leerling een vak afsluiten op vwo-niveau. Als vwo-leerling is het mogelijk om in slechts vijf jaar je diploma te halen, of in vier profielen examen te doen. Je kunt extra vakken volgen, maar ook een geheel eigen invulling behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld vervroegd aan de slag in het vervolgonderwijs.

Vakken en lessentabel

Wil je meer weten over de vakken die je krijgt op Werenfridus en de lessentabel bekijken? Die informatie staat in de kennisbank voor je klaar, samen met het overzicht van de lestijden en het vakantierooster.

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?