Werken bij ons

Werken op Werenfridus

Ben jij benieuwd wat het inhoudt om bij ons te komen werken? Werenfridus is een school voor havo, atheneum en gymnasium. Onze leerlingen vinden het prettig om theoretisch te leren en dat merk je aan de sfeer in de klas. Het gebouw is verdeeld in leerhuizen, gesorteerd per vakgroep.

Bij het leerhuis van bijvoorbeeld de talen vind je niet alleen de lokalen van Nederlands, Engels, Frans en Duits, maar ook een leerplein waar de leerlingen zelfstandig kunnen werken. In een tussenuur of na school wordt hier regelmatig gebruik van gemaakt om huiswerk te maken of een toets voor te bereiden.

Tweetalig onderwijs

Hier op school krijgen leerlingen de kans om tweetalig onderwijs (TTO) te volgen. Dat houdt in dat ongeveer 50 procent van de reguliere lessen in het Engels gegeven wordt, zowel voor havo als vwo. Onze TTO-leerlingen hebben daarnaast een aanvullend programma met excursies, reizen naar het buitenland en het vak Global Citizenship, over wereldburgerschap in de breedste zin van het woord.

Leerlingen kunnen verschillende internationale examens doen en onder andere hun Cambridge Advanced Exam certificaat halen. Werenfridus is de enige gecertificeerde Senior TTO-school in West-Friesland – en daar zijn we trots op.

Prachtige werkplek

Eén van de bonuspunten van het werken op Werenfridus is het prachtige schoolgebouw. De eerste steen werd in 1954 gelegd, maar zelfs na de oplevering in 1956 werd er nog lang verbouwd. Het aantal leerlingen bleef groeien, waardoor er elke keer een stukje aangebouwd werd. In 2018 was het groot feest, toen we na een flinke verbouwing weer in ons eigen gebouw aan het werk mochten. Maar hoeveel er ook veranderd, verbeterd en gemoderniseerd is, als je goed kijkt zie je nog steeds elementen van het oude gebouw terug. We geven je graag een rondleiding tijdens je sollicitatiegesprek, er is genoeg te zien!

Wil je meer weten over wat we jou te bieden hebben? Stel je vragen aan Anita Spil, afdeling P&O via vacatures@tabor.nl of 0229 – 283 554. 

Laatste vacatures

Open sollicitatie

Als er op dit moment geen geschikte vacature voor je bij staat, kun je ons altijd een open sollicitatie sturen met daarin je motivatie en cv.

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?