Werken bij ons

Werken op Werenfridus

Ben jij benieuwd wat het inhoudt om bij ons te komen werken? Werenfridus is een school voor havo, atheneum en gymnasium. Onze leerlingen vinden het prettig om theoretisch te leren en dat merk je aan de sfeer in de klas. Het gebouw is verdeeld in leerhuizen, gesorteerd per vakgroep.

Bij het leerhuis van bijvoorbeeld de talen vind je niet alleen de lokalen van Nederlands, Engels, Frans en Duits, maar ook een leerplein waar de leerlingen zelfstandig kunnen werken. In een tussenuur of na school wordt hier regelmatig gebruik van gemaakt om huiswerk te maken of een toets voor te bereiden.

Wil je meer weten over wat we jou te bieden hebben? Stel je vragen aan Anita Spil, afdeling P&O via vacatures@tabor.nl of 06 – 23 30 97 11. 

Tweetalig onderwijs

Hier op school krijgen leerlingen de kans om tweetalig onderwijs (TTO) te volgen. Dat houdt in dat ongeveer 50 procent van de reguliere lessen in het Engels gegeven wordt, zowel voor havo als vwo. Onze TTO-leerlingen hebben daarnaast een aanvullend programma met excursies, reizen naar het buitenland en het vak Global Citizenship, over wereldburgerschap in de breedste zin van het woord.

Leerlingen kunnen verschillende internationale examens doen en onder andere hun Cambridge Advanced Exam certificaat halen. Werenfridus is de enige gecertificeerde Senior TTO-school in West-Friesland – en daar zijn we trots op.

Prachtige werkplek

Eén van de bonuspunten van het werken op Werenfridus is het prachtige schoolgebouw. De eerste steen werd in 1954 gelegd, maar zelfs na de oplevering in 1956 werd er nog lang verbouwd. Het aantal leerlingen bleef groeien, waardoor er elke keer een stukje aangebouwd werd. In 2018 was het groot feest, toen we na een flinke verbouwing weer in ons eigen gebouw aan het werk mochten. 

Maar hoeveel er ook veranderd, verbeterd en gemoderniseerd is, als je goed kijkt zie je nog steeds elementen van het oude gebouw terug. We geven je graag een rondleiding tijdens je sollicitatiegesprek.

Stappen in het Onderwijs

Heb je nog geen bevoegdheid, maar wel de ambitie om leraar te worden in het voortgezet onderwijs? Of ben je al leraar en wil je je graag ontwikkelen? Stappen in het Onderwijs helpt je met het waarmaken van jouw ambitie in het onderwijs. 

Klaar voor de eerste stap? Stappen in het Onderwijs heeft alle belangrijke informatie verzameld en organiseert verschillende bijeenkomsten. Ervaringsdeskundigen delen hun verhaal en je krijgt informatie over de verschillende routes naar het leraarschap, de oriëntatiemogelijkheden en diverse praktische zaken.

Meer informatie of aanmelden? Dat kan hier.

Kom jij werken bij Tabor?

Bij het Tabor College vinden we het belangrijk om respectvol samen te werken om zo te blijven leren en ontwikkelen en van en met elkaar te leren. Past dat bij jou?

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.

Solliciteer direct

Deze website is beschermd met Recaptcha, zie hiervoor Google’s privacyverklaring en servicevoorwaarden.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?