Nieuwe leerlingen

Kies jij voor Werenfridus?

Wil je alvast kennismaken met je nieuwe school? Het filmpje dat je hier ziet is van onze brugklassers die je vertellen hoe zij hun eerste maanden op Werenfridus hebben ervaren. 

Als je alle informatie  van Open Huis nog eens wilt teruglezen, vind je via de link hieronder ons infomagazine. 

Heb jij je keuze voor volgend schooljaar al gemaakt en kies je voor Werenfridus? Dan vind je hier onze aanmeldformulieren.

Video afspelen

Belangrijke data

Pak je agenda er maar bij, want dit is het eerstvolgende moment waarop je kennis kan maken met Tabor College Werenfridus. 

  • Woensdag 6 maart, 14.30 – 16.15 uur: Groep7+8dag
    Kom je een proeflesje volgen? Je ouder(s)/verzorger(s) krijgen tegelijkertijd een rondleiding en presentatie. Meld je aan.
 
Voor het Open Huis hoef je je niet aan te melden, voor de andere activiteiten wel. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor de Groep 8 nieuwsbrief van Werenfridus. 

Voorlichting gymnasium

De docenten klassieke talen van Martinuscollege, OSG en Werenfridus organiseren samen op 15 januari 2024 een gezamenlijke online voorlichtingsavond over het gymnasium. Wil jij meer weten over gymnasium? Dan ben je van harte welkom!

De avond start om 19.30 uur met een algemene uitleg, rond 20.00 uur komen een paar gymnasiumleerlingen van de drie scholen aan het woord en tot slot kun je vragen stellen aan gymnasiumleerlingen, leraren of schoolleiders. Rond 20.30 uur is de avond afgelopen. 

Daarom kies je voor Werenfridus

Wordt Werenfridus jouw school?

Voor de brugklas geldt een aanmeldweek van 25 maart t/m 1 april 2024, in die periode kun je jouw aanmeldformulier bij ons inleveren. Wil je instromen in het huidige schooljaar, of een hogere klas? Dan is de aanmeldweek niet van toepassing.

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?