Nieuwe leerlingen

Kies jij voor Werenfridus?

Op deze pagina laten we je zien wat Tabor College Werenfridus jou te bieden heeft. Misschien ben je wel bij de Sneak PrevieW, een Groep7+8dag of ons Open Huis geweest. In het infomagazine kun je al die informatie nog eens rustig teruglezen. 

De centrale aanmeldweek voor de brugklas is inmiddels voorbij, maar je kan je nog wel aanmelden om in te stromen in een hoger leerjaar. 

Video afspelen
Video afspelen

Heb jij ons Open Huis gemist?

Het Open Huis is inmiddels alweer even geleden, maar dankzij de aftermovie is het nét alsof je er (weer) even bent!

In de aftermovie kom je langs de vijf Leerhuizen op Werenfridus, we nemen een kijkje bij de speciale brugklasquiz in het theater en we doen een recordpoging in de gymzaal. Bij ieder vak waren docenten én leerlingen aanwezig om jou de beste voorlichting te geven. Zo heb jij alle informatie om zelf te bepalen welke middelbare school het beste bij jou past.

Wil je meer weten over onze school? Kijk dan bij de onderwerpen hieronder of neem contact met ons op

Belangrijke data

Pak je agenda er maar bij, want dit is het eerstvolgende moment waarop je kennis kan maken met Tabor College Werenfridus. 

  • Woensdag 6 maart, 14.30 – 16.15 uur: Groep7+8dag
    Kom je een proeflesje volgen? Je ouder(s)/verzorger(s) krijgen tegelijkertijd een rondleiding en presentatie. Meld je aan.
 
Voor het Open Huis hoef je je niet aan te melden, voor de andere activiteiten wel. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor de Groep 8 nieuwsbrief van Werenfridus. 

Voorlichting gymnasium

De docenten klassieke talen van Martinuscollege, OSG en Werenfridus organiseren samen op 15 januari 2024 een gezamenlijke online voorlichtingsavond over het gymnasium. Wil jij meer weten over gymnasium? Dan ben je van harte welkom!

De avond start om 19.30 uur met een algemene uitleg, rond 20.00 uur komen een paar gymnasiumleerlingen van de drie scholen aan het woord en tot slot kun je vragen stellen aan gymnasiumleerlingen, leraren of schoolleiders. Rond 20.30 uur is de avond afgelopen. 

Daarom kies je voor Werenfridus

Wordt Werenfridus jouw school?

De centrale aanmeldweek voor de brugklas is voorbij. Wil je instromen in het huidige schooljaar, of een hogere klas? Dan vind je via de knop hieronder alle informatie om je aan te melden voor het Werenfridus.

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?