Tabor X-Tra!

Tabor X-Tra!

Op het Tabor College vinden we sport en creativiteit heel belangrijk. Daarom is er voor alle leerlingen van d’Ampte, Oscar Romero en Werenfridus het buitenschoolse activiteitenprogramma Tabor X-Tra! 

Tabor X-Tra! cursusrondes

Het Tabor X-Tra! programma biedt alle leerlingen de kans om, naast de gewone lessen, op dinsdagmiddag kennis te maken met diverse sport- en cultuuractiviteiten. Zo hebben we cursusrondes waarbij je kunt kiezen uit bijvoorbeeld kickboksen, paardrijden, snorkelen, dansen, freerunnen, tekenen en nog veel meer. In de video hieronder zie je een sfeerimpressie van wat we in schooljaar 2020-2021 hebben gedaan.

Ben je benieuwd wat we dit schooljaar gaan doen en hoe je je kunt aanmelden voor de Tabor X-Tra! cursussen? Dat lees je hier!

Video afspelen

Tabor X-Tra! workshops en toernooien

Verder zijn er gedurende het jaar ook diverse eenmalige workshops en toernooien. Leuke voorbeelden van eerdere workshops zijn onze dansworkshop met Juvat, de boksclinic met Ernesto Hoost en de clinic van freestyle voetballer Soufiane Touzani. Wat we dit schooljaar gaan doen? Dat lees je in de nieuwsbrief! 

Heb je nog vragen?

Neem contact op met Gaby Kessen, coördinator Tabor X-Tra! Zij beantwoordt je vragen graag.

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?