Werenfridus 75 jaar

Tijd voor een reünie!

Werenfridus bestaat 75 jaar en dat vieren we! Niet alleen met onze huidige leerlingen en ons personeel, maar ook met jullie: de oud-leerlingen en oud-collega’s. We organiseren op zaterdag 29 juni een reünie bij ons op school. Het gebouw is inmiddels flink veranderd, maar als je goed kijkt zie je nog steeds de elementen van vroeger. Kom dus vooral een kijkje nemen en herinneringen ophalen aan 75 jaar Werenfridus!

Zo blijf je op de hoogte

We verdelen de dag in tijdvakken per periode, zodat je alleen maar oud-bekenden tegenkomt die tegelijk met jou op Werenfridus zijn geweest. Om een goed programma voor deze dag in elkaar te zetten en om de tijdvakken te bepalen, zijn we eerst benieuwd hoeveel belangstelling er voor de reünie is. 

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden, dan houden we je per mail op de hoogte over de plannen en het programma. Je ontvangt in aanloop naar de reünie ook een bijzonder aandenken in je inbox. 

Veelgestelde vragen

Dit zijn de vragen die meerdere keren voorbijkwamen bij de aanmeldingen:

Zeker weten! We verdelen de dag in tijdvakken. Ieder tijdvak wordt gekoppeld aan een bepaalde periode, zodat je iedereen ziet die tegelijk met jou bij ons op school heeft gezeten. 

Zodra we genoeg aanmeldingen hebben, delen we de tijdvakken in. We delen het programma voor de reünie hier op de website en vullen deze pagina aan met alle nuttige informatie. Als je al aangemeld bent voor de reünie, ontvang je het programma ook per mail. 

Nou, daar hebben we jouw hulp bij nodig. We hebben zelf persberichten verstuurd en social media ingezet, maar het is voor ons onmogelijk om ál onze oud-leerlingen en oud-medewerkers te bereiken. Als je dus nog contact hebt met je oude klas: stuur ze vooral een berichtje met een link naar deze pagina. Dan kunnen ze zich meteen opgeven! 

De entree voor de reünie is gratis. We werken alleen met muntjes voor het eten en drinken. 

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.

Inschrijven reünie

Deze website is beschermd met Recaptcha, zie hiervoor Google’s privacyverklaring en servicevoorwaarden.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?