Werenfridus 75 jaar

Tijd voor een reünie!

Werenfridus bestaat 75 jaar en dat vieren we! Niet alleen met onze huidige leerlingen en ons personeel, maar ook met jullie: de oud-leerlingen en oud-collega’s. We organiseren op zaterdag 29 juni een reünie bij ons op school. Het gebouw is inmiddels flink veranderd, maar als je goed kijkt zie je nog steeds de elementen van vroeger. Kom dus vooral een kijkje nemen en herinneringen ophalen aan 75 jaar Werenfridus!

Programma 29 juni 2024

We verdelen de dag in twee tijdvakken, zodat je alleen maar oude bekenden tegenkomt die tegelijk met jou op Werenfridus zijn geweest. Het programma voor de reünie ziet er als volgt uit:

10.00 – 12.00 uur: Koffieochtend 67+
We beginnen ’s ochtends om 10.00 uur met een gezellige koffieochtend voor iedereen die 67+ is: oud-leerlingen en oud-collega’s. Er zijn genoeg zitplaatsen en we zorgen dat er wat lekkers op tafel staat. De koffieochtend is tot 12.00 uur.

13.00 – 17.00 uur: Feestelijke reünie
Het middagprogramma is in principe voor de groep tot 67 jaar, maar de pensionado’s die hun oud-leerlingen willen zien zijn natuurlijk ook van harte welkom. We zorgen dat er een lokaal is per klas/leerjaar (afhankelijk van het aantal aanmeldingen) en er komt een Hoornse soulband met daarin niemand minder dan oud-leerling en collega Sander Foen-a-foe. De binnenkomst wordt verdeeld in tijdvak, hier ontvang je per mail meer informatie over.

Ben je na 17.00 uur nog niet uitgekletst? Dan kun je lekker wat eten in de stad of samen proosten op een terrasje. 

Heb jij je nog niet aangemeld?

De aanmeldtermijn is inmiddels verstreken. Wil je er toch bij zijn 29 juni? Stuur dan een mailtje naar wf-reunie@tabor.nl met daarin je naam, het jaar waarin je bent gestart op Werenfridus en het jaar waarin je van school bent gegaan. 

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen:

We kregen een paar keer de vraag om een lijst met iedereen die zich tot nu toe heeft aangemeld, maar in verband met privacy en de AVG kunnen we die niet zomaar versturen of publiceren. Kom dus gezellig naar Hoorn op 29 juni, dan zie je vanzelf wie zich hebben aangemeld! 

Als je het formulier invult en verstuurt, komt er onderaan in beeld een melding dat je aanmelding verstuurd is. Dat is de bevestiging dat het gelukt is, dus er volgt daarna geen losse bevestigingsmail. We mailen je zodra we meer informatie hebben over het programma. 

Niet helemaal, alleen als je na de fusie óók op het Werenfridus hebt gezeten/gewerkt.  

De entree voor de reünie is gratis. We werken alleen met muntjes voor de consumpties. De eerste twee muntjes krijg je alvast gratis bij binnenkomst, zodat je meteen iets te drinken kunt halen. 

Nou, daar hebben we jouw hulp bij nodig. We hebben zelf persberichten verstuurd en social media ingezet, maar het is voor ons onmogelijk om ál onze oud-leerlingen en oud-medewerkers te bereiken. Als je dus nog contact hebt met je oude klas of oud-collega’s: stuur ze vooral een berichtje met een link naar deze pagina. Dan kunnen ze zich meteen opgeven! 

Zeker weten! We verdelen de dag in twee tijdvakken, zodat je iedereen ziet die tegelijk met jou bij ons op school heeft gezeten. Er komt een lokaal per klas/jaarlaag (afhankelijk van het aantal aanmeldingen onder je leeftijdsgenoten), dus daar heb je al je oude bekenden bij elkaar.

Als je oude klassenfoto’s, schoolkranten of andere memorabilia hebt die je graag wilt laten zien, mag je die natuurlijk altijd meenemen!

In verband met de verwachte drukte is het niet de bedoeling dat je een introducee meeneemt. Je partner, kind(eren), vrienden… De reünie is alleen voor degenen die zelf op Werenfridus hebben gezeten. 

Gewoon, bij ons op school! Voor als het al een tijdje terug is en je de weg niet meer kan dromen: het adres is De Keyzerstraat 1, 1624 BX in Hoorn. We hopen het middagprogramma zoveel mogelijk buiten te organiseren, daar vinden jullie onder andere de band en de bar. 

Omdat we zoveel aanmeldingen hebben, hopen we dat iedereen zoveel mogelijk op de fiets of met het OV komt. We hebben een grote fietsenstalling en ook andere tweewielers kunnen bij ons op het terrein parkeren.

Kom je met de auto? Om onze buren niet tot last te zijn, zorgen we dat de straten vrij blijven tijdens de reünie. Je kan parkeren bij de Holenweg, het grote parkeerterrein bij de Waterhoorn, ‘t Jeudje, de Vale Hen, het Pelmolenpad en de P+R van het station.

Als je slecht ter been bent, kun je Anja Groot mailen via ajm.groot@tabor.nl of bellen naar de receptie: 0229 – 28 58 28. Dan zorgen we dat je bij ons op het terrein kan parkeren.

Als je al op de gastenlijst staat, is het voor ons wel fijn als je een mailtje stuurt naar wf-reunie@tabor.nl om je af te melden. Je kan wel op de maillijst blijven staan als je wilt, dan sturen we je na afloop ook nog een leuk aandenken aan 75 jaar Werenfridus. 

Er worden geen klassen- of groepsfoto’s gemaakt op vaste tijdstippen, maar er is altijd wel iemand in de buurt die een foto kan maken met je telefoon. Dan kun je de foto zelf delen met de rest van de groep. Dat is een stuk makkelijker (en sneller!) dan wanneer we bij iedere groepsfoto moeten uitvogelen wie erop staan, om dan vervolgens het juiste mailadres erbij te zoeken. 

We zorgen ook voor fotografen met mobiele printers, zodat er foto’s gemaakt worden die je mee naar huis kan nemen. Leuk voor in je plakboek! 😉

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?