Ons gebouw

Werenfridus: thuiskomen in een innovatief gebouw

Kies jij voor Werenfridus? Dan ga je naar school in een innovatief en modern gebouw. In mei 2018 keerde Werenfridus na een stevige verbouwing en nieuwbouw weer terug naar de De Keyzerstraat in Hoorn. En dat levert veel op.

Werenfridus, ons dorp

School is een plek waar je elkaar ontmoet. En een dorp is daarvoor een mooie beeldspraak. Ons gebouw is – net als een dorp – niet al te groot en er is een grote saamhorigheid. Hier ken je elkaar en let je op elkaar. Ons plein in het hart van de school speelt dan ook een belangrijke rol.

Leerhuizen

Rond ons centrale plein vind je de verschillende leerhuizen. Ieder leerhuis heeft een eigen kleur. Er zijn leerhuizen voor Talen, Maatschappij, Exact, Kunst en Sport. Zo vind je makkelijk de weg in de school. En wat ook fijn is: de leerhuizen bieden volop ruimte om lekker te ontspannen of in groepjes samen te werken.

Meer weten over onze leerhuizen?

Bewegen

Werenfridus brengt je in beweging. Zeker met onze vier gymzalen en de sportvelden op het eigen terrein. We maken bewegen en leren op dezelfde locatie graag mogelijk voor alle leerlingen. Daarnaast is Werenfridus een Gezonde School. Lees hier wat dat precies inhoudt.

Rondleiding

Maak hieronder een virtuele rondleiding door ons gebouw!

Ben je benieuwd naar onze geschiedenis? Die lees je hier.

Werenfridus is een van de drie locaties van het Tabor College.

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?