Organisatie

Over onze organisatie

Tabor College Werenfridus is een havo/vwo-school met ongeveer 1400 leerlingen en 170 personeelsleden. Naast de ruim 100 docenten biedt Werenfridus jaarlijks ongeveer 15 (LIO-)stagiaires een stageplaats aan om ervaring en kennis op te doen. Regelmatig komen deze stagiairs na het afronden van hun opleiding terug om bij ons als docent aan het werk te gaan. 

Naast de lesgevende collega’s zijn ook onze collega’s van het OOP (onderwijs ondersteunend personeel) onmisbaar in het dagelijkse proces. Denk daarbij aan de administratie, de roostermakers, de conciërges, de ICT’ers, onze bibliothecarissen, de receptionistes, de pedagogisch medewerkers en onderwijsassistenten. Deze groep bestaat uit ongeveer 45 personen. 

De rector en de conrector vormen samen met de vijf teamleiders het managementteam. Zij worden ondersteund door de managementassistente.

 

Teams

Op Werenfridus werken we in onderwijskunde teams. We hebben er vijf:

  • Brugklas team
  • Onderbouw team havo (2 en 3 (t-)havo)
  • Onderbouw team vwo (2 en 3 (t-)vwo)
  • Bovenbouw team havo (4 en 5 (t-)havo)
  • Bovenbouw team vwo (4, 5 en 6 (t-)vwo)

Het is zowel op de havo als het vwo (atheneum of gymnasium) mogelijk om tweetalig onderwijs te volgen en hier examen in te doen.

Meer weten over onze opleidingen?

Onze school

Onze school is gehuisvest aan De Keyzerstraat in Hoorn. Elkaar ontmoeten vinden we belangrijk. Daar biedt ons in 2018 opgeleverde gebouw alle ruimte voor. Op het centrale plein kunnen leerlingen ontspannen of zelfstandig in groepjes werken, net als in de diverse leerhuizen. Met sportzalen en sportvelden op eigen terrein is bewegen en leren op dezelfde locatie mogelijk.

Tabor College bestaat uit drie locaties:

Zoeken...

Waar ben je naar op zoek?